Ihmiset pelkäävät taivaiden voimien järkkyessä

Profetiat:

"Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät."
Luuk 21:6-36 on osa Jeesuksen vastausta opetuslapsille, näiden kysyessä mitkä merkit kertovat Jeesuksen paluun ja aikakauden lopun olevan lähellä.

"Ja neljäs enkeli vuodatti maljansa aurinkoon, ja sille annettiin valta paahtaa ihmisiä tulella."
Ilmestyskirja 16:8 kuvaillessaan aikaa vähän ennen Jeesuksen paluuta.

Maa on saastunut asukkaittensa alla, sillä he ovat rikkoneet lait, muuttaneet käskyt, hyljänneet iankaikkisen liiton. Sentähden kirous kalvaa maata, ja sen asukkaat syystänsä kärsivät; sentähden maan asukkaat kuumuudesta korventuvat, ja vähän jää ihmisiä jäljelle.
Jes 24:5-6 luvussa 24, joka kertoo pahuuden tuomiosta maan päällä.

Merkit:


Otsonikerros, joka suojaa haitallisilta Auringon UV-säteiltä, ehkäisten niiden pääsyä maahan asti, ohenee.

Kasvihuoneilmiö on jo käynnissä, lämpötilat nousevat, sää muuttuu epävakaisemmaksi, jäätiköt sulavat ja merenpinta nousee. Lisää kasvihuonekaasuja kuten hiilidioksidia tulee jatkuvasti ilmakehään ihmisen toimien ansiosta.

Maan magneettikenttä heikkenee. New York Times raportoi tiedesivuillaan 13.7.2004: "Maan magneettikenttä on heikentynyt 10-15% viimeisten 150 vuoden aikana joina sitä on osattu mitata." Lehti jatkaa: ”Viime vuosina Maan magneettikentän heikkenemisnopeus on kiihtynyt. Joissain paikoin maailmaa magneettikenttä on heikentynyt viime vuosina jopa 30%, aiheuttaen paikallisesti ylikulkeville satelliiteille toimintahäiriöitä aurinkotuulen päästessä iskeytymään niihin. Asiasta ollaan huolestuneita, ja vuonna 2009 aiotaan peräti kolme satelliittiä lähettää avaruuteen mittaamaan magneettikentän muuttumista.”

Pelko; maailman media, kansat ja johtajat ovat huolissaan ja peloissaan. Jatkuvasti ainakin osa em. ilmiöistä on uutisotsikoissa ja niiden johdosta järjestetään kansainvälisiä huipputason kokouksia niin valtiomiestasolla kuin asiantuntijoiden kesken.

Maan magneettikentän ansioista näemme revontulia Auringosta virtaavien varautuneiden partikkeleiden ja aurinkotuulen osuessa magneettikenttään. Magneettikenttä estää näitä elämälle haitallisia hiukkasia syöksymästä maahan. Aurinkotuuli myös tuhoaa otsonikerrosta sitä voimakkaammin mitä heikompi on Maan magneettikenttä.


Maan magneettikenttä taipuu aurinkotuulessa (mittakaava vääristetty). Kuva SEC.

Merien pohjiin on laajoille alueille varastoitunut valtavia määriä metaanihydraattia. Mikäli nämä varastot alkavat merien lämpenemisen vuoksi sulaa ja vapautua, kuten pelätään tapahtuvan, valtavia määriä lisää kasvihuonekaasuja vapautuu ilmakehään ja kiihdyttää ilmiötä entisestään. Sama vaikutus on myös tundra-alueelta vapautuvalla metaanilla, jota sitäkin vapautuu lämpötilan kiihtyessä yhä nopeampaan tahtiin.


Jos odotat Jeesuksen paluuta ja toivosi on Taivaallisissa, ei pelolle ole tarvetta:

Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät. Ja silloin he näkevät Ihmisen Pojan tulevan pilvessä suurella voimalla ja kirkkaudella. Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä." Luuk 21:26-28
profetiat-osion alkuun
Perusteet.tk