"Ja tämä valtakunnan evankeliumi pitää saarnattaman kaikessa maailmassa, todistukseksi kaikille kansoille; ja sitten tulee loppu."
-Jeesus, Matteus 24:14


Evankeliumin eteneminen:


- 1974 puolet (n. 50%) maailman väestöstä oli evankeliumin sanoman ulottumattomissa
- 2000 kolmasosa (n. 33%) maailman väestöstä oli evankeliumin sanoman ulottumattomissa

1974 kolmella neljästä ei-kristitystä ei ollut mahdollisuutta vastaanottaa hyvää sanomaa Jeesuksesta oman kulttuurinsa edustajien kautta. Vuonna 2000 vain yksi kolmesta ei-kristitystä oli samassa tilanteessa.

Vuonna 2008 lähetystyö ei ole enää pitkään ollut vain länsimaiden työtä, vaan Jeesuksen seuraajat latinalaisessa Amerikassa, Aasiassa ja Afrikassa lähettävät tuhansia ja tuhansia kristittyjä julistamaan hyvää sanomaa kaikkeen maailmaan!

MEDIAN mahdollisuudet ovat kasvaneet parissa vuosikymmenessä huimasti. Esimerkiksi Tiibetiin kantavat radioaallot ja tv-signaalit sekä internet tavoittavat jopa siellä mihin lähetystyöntekijöiden on vaikea itse mennä.

Mission Frontiers toteaa: ”Ensi kertaa historiassa voimme odottaa että lähetystehtävä tulisi valmiiksi niin, että olisi olemassa jokaisen maapallon kansanryhmän ja kieliryhmän sisässä oma, kotimainen seurakunnan istutustyö.” ja "Evankeliset kristityt ovat nopeimmin kasvava merkittävä uskonnollinen ryhmä tämän päivän maailmassa ja se on ainoa joka kasvaa nopeasti käännynnäisten (so. uskoontulon) kautta." -Patrick Johnstone
profetiat-osion alkuun
Perusteet.tk