Googin sodan nappulat asettumassa paikoilleen

Alla oleva profetia viittaa lähitulevaisuuteemme, vuotten lopulla, jolloin juutalaiset vihdoin ja viimein arvelevat rauhan tulleen (Israel on ollut enemmän tai vähemmän sotatilassa koko itsenäisyytensä ajan). Hesekiel puhuu tästä Hes. 38-39.

Minulle tuli tämä Herran sana: "Ihmislapsi, käännä kasvosi kohti Googia Maagogin maassa, Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinasta, ja ennusta häntä vastaan ja sano: Näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä käyn sinun kimppuusi, Goog, sinä Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinas. Minä kuljetan sinua, panen koukut sinun leukoihisi ja nostatan sotaan sinut ja kaiken sinun sotaväkesi: hevoset ja ratsumiehet, kaikki pulskasti puettuja, suuren joukon suurine ja pienine kilpineen, miekankantajia kaikki. Persia, Etiopia ja Puut ovat heidän kanssansa, kilvet ja kypärit on heillä kaikilla. Goomer ja kaikki sen sotalaumat, Toogarman heimo pohjan periltä ja kaikki sen sotalaumat - lukuisat kansat ovat sinun kanssasi. Ole valmis, varustaudu, sinä ja kaikki joukkosi, jotka ovat kokoontuneet sinun luoksesi, ja ole sinä varalla heitä varten. Pitkien aikojen perästä sinä saat määräyksen, vuotten lopulla sinun on karattava maahan, joka on tointunut miekan jäljiltä, koottu monien kansain seasta, - mentävä Israelin vuorille, jotka kauan aikaa olivat olleet rauniomaana; se on tuotu pois kansojen seasta, ja he asuvat turvallisina kaikki tyynni. Hesekiel 38:1-8

Goog ja Persia, lopunajan pelinappulat ovat asettumassa paikoilleen. Raamatun Goog on mitä todennäköisimmin Venäjän johtaja ja hänen alaisuuteensa on lueteltu useita pohjoisen kansoja, liittolaisenaan mm. Persia eli tämän päivän Iran.

Viimeisen 10 vuoden aikana Venäjä ja Iran ovat lähentyneet toisiaan läheisempään ja tiukempaan suhteeseen kuin vuosisatoihin, ehkä milloinkaan näiden kahden kansan historiassa. Iranin nykyisen presidentti Ahmadinejadin valtakaudella retoriikka Israelia kohtaan on ollut Iranissa erittäin vihamielistä, joten tämän profetian toteutuminen lähitulevaisuudessa ei näytä ollenkaan epätodennäköiseltä. Jopa Ylen radiokanavalla kuvattiin 2007 aikana Iranin presidentin uskoa Shiia -muslimien messiaan, Mahdin ilmaantumiseen. Eräs asia, mikä Ahmadinejadin mukaan suuresti vauhdittaisi muslimimessiaan ilmestymistä, olisi Israelin tuhoaminen. Aiheesta lisää (sivun 2 puolesta välistä sivun 3 puoleen väliin).

Muita tässä mainittuja kansoja ovat esim. Sudan (Etiopia), joka tänä päivänä on ääri-islamilainen valtio jossa kristittyjä vainotaan ja ahdistellaan sotilaallisesti jopa naapurivaltioiden alueille asti. Journalisti Antonio Socci raportoi Sudanin olevan kaikkein pahiten kristittyjä vainoava maa vuonna 2002, raportti aiheesta.
profetiat-osion alkuun
Perusteet.tk